סדנת שמרים
איך נשפר את מראה עוגת השמרים שלי? מדוע הבצק לא תופח?
אילו מליות הכי טעימות? אילו טיפים חשובים כדאי לדעת על שמרים?
בסדנא זו נלמד היטב ליצור, לשקול, לאפות ובעיקר כיצד לעבוד בצורה נכונה, מקצועית ויעילה, תוך התנסות מלאה באפייה שונה של מאפי שמרים:
- עוגות שמרים
- פוקאצ'ות
- לחם כפרי / חלה
- בריוש
נעבוד עם מיטב חומרי הגלם, נלמד לאפות כמו קונדיטורים מקצועיים ונוכל להתנסות במתכונים חדשים – נעבור על כל כללי העבודה הנכונים עם בצק שמרים
והטיפים המקצועיים לייצור מאפה כמו בקונדיטוריה. בסיום הסדנא נוכל לטעום, לשאול, לחוות ולקחת הביתה מאפי שמרים מעשה ידינו.
משך הסדנא: 4.5 שעות
עלות: 300 ש"ח