סדנת קינוחי כוסות
כיצד מכינים מוס במרקם נהדר? איך עובדים נכון עם ג'לטין? מה הם השילובים הכי מומלצים?
המגמה הרווחה כיום דוגלת בקינוחים אישיים, אלגנטיים ומיוחדים. הסדנה נותנת מענה לכך ומשלבת מרקמים, טעמים וצבעים מיוחדים בקינוחי בוטיק מפתיעים וטעימים המוגשים בכוסות אישיות ומתאימות לכל אירוח, חגיגה או חג. בסדנא נלמד להכין:
- מוס גבינה וקומפוט פטל
- קרמו שוקולד עם מוס קרמל וקרמבל קקאו
- קרם לימון עם מרנג איטלקי צרוב
- תפוחים מקורמלים עם מוס קינמון או מוס פסיפלורה אוורירי וקליל
בסדנא נלמד את כל כללי העבודה הנכונים ליצירת קינוח אלגנטי ומרשים המורכב ממגוון מרקמים וטעמים אשר ירשימו כל אורח.
משך הסדנא: 4.5 שעות עלות: 300 ש"ח