מתכון לריבת תות
עונת התותים בשיאה ואני בטוחה שתשמחו להכיר ולגלות מתכון ייחודי, קליל ופשוט
להכנה ביתית של ריבת תות מעולה שתגרום לכם ללקק את האצבעות!
המצרכים:
– 1 ק"ג תות מנוקה ושטוף היטב.
– 800 גרם סוכר.
תיבול אפשרי:
– 2 מקלות וניל / מקל וניל.
– 1 תפוח עץ חתוך לארבע, עם הגרעינים.
– חצי לימון.
– ליקר / יין טוב.
אופן ההכנה:
1. לבשל את התותים עם הסוכר כחצי שעה.
2. להסיר את הקצף שנוצר בעת הבישול כדי להבטיח ריבה צלולה.
3. בודקים אם הריבה מוכנה באמצעות צלוחית שהקפאנו, אם הריבה נקרשת = מוכנה!
4. מעקרים צנצנת על ידי הרתחה בסיר עם מים או פשוט במיקרוגל.
5. מוזגים ריבה רותחת לצנצנת נקייה וסוגרים היטב.
6. לאחר שפתחנו לשמור במקרר.
>> תותים מעולים ושאר פירות קפואים וכן פירות לשייקים, תוכלו למצוא כאן.