לפרטים ולהזמנות:
חפשו אותנו ב-
צור עימנו קשר

מתכון לריבת תות

עונת התותים בשיאה ואני בטוחה שתשמחו להכיר ולגלות מתכון ייחודי, קליל ופשוט
להכנה ביתית של ריבת תות מעולה שתגרום לכם ללקק את האצבעות!

המצרכים:

– 1 ק"ג תות מנוקה ושטוף היטב.
– 800 גרם סוכר.

תיבול אפשרי:

– 2 מקלות וניל / מקל וניל.
– 1 תפוח עץ חתוך לארבע, עם הגרעינים.
– חצי לימון.
– ליקר / יין טוב.

 

אופן ההכנה:

1. לבשל את התותים עם הסוכר כחצי שעה.
2. להסיר את הקצף שנוצר בעת הבישול כדי להבטיח ריבה צלולה.
3. בודקים אם הריבה מוכנה באמצעות צלוחית שהקפאנו, אם הריבה נקרשת = מוכנה!
4. מעקרים צנצנת על ידי הרתחה בסיר עם מים או פשוט במיקרוגל.
5. מוזגים ריבה רותחת לצנצנת נקייה וסוגרים היטב.
6. לאחר שפתחנו לשמור במקרר.

>> תותים מעולים ושאר פירות קפואים וכן פירות לשייקים, תוכלו למצוא כאן.

אהבתם? יצא טעים? מוזמנים לשתף אותי ואת החברים !

תפריט ראשי