לפרטים ולהזמנות:
חפשו אותנו ב-
צור עימנו קשר

מתכון לקינוחי כוסות

קינוח בכוס – קרמבל אגוזים וקקאו, קרמו שוקולד וגנאש מוקצף

>> קינוח בכוס, מעט מורכב בהכנה אך עשיר בטעמים ויעורר התפעלות רבה מכל האורחים.
>> ניתן להכין כל שכבה בפני עצמה ואף להכין כעוגת מוס – כל עוד תגדילו את כמות הגלטין.
>> להזמנת קינוחים אישיים/פרווה לכל אירוע, לחצו כאן.

 

 

 

קרמבל שוקולד קקאו ולוז

– 100 גרם חמאה.
– 100 גרם סוכר.
– 30 גרם קקאו.
– 40 גרם קורנפלור.
– 40 גרם קמח תפוחי אדמה.
– 100 גרם א.אגוזי לוז\שקד\אגוז מלך טחון.

 אופן ההכנה:
1. לטחון את כל היבשים במעבד מזון.
2. להוסיף את החמאה עד לתערובת פירורית.
3. לאפות 180 מעלות כרבע שעה בחום בינוני עד לקבלת בצק פריך.
4. לקרר.

לקרמו שוקולד חלב-מריר

– 100 מ"ל חלב.
– 100 מ"ל שמנת.
– מקל וניל.
– 70 גרם סוכר.
– 3 חלמונים.
– 140 גרם שוקולד מריר קצוץ.
– 50 גרם שוקולד חלב קצוץ.
– 3 גרם ג'לטין מושרים ב15 גרם מים.

 אופן ההכנה:
1. מרתיחים יחד שמנת וחלב, ובקערה לחוד טורפים חלמונים וסוכר.
2. מוזגים את הנוזלים החמים על החלמונים, מערבבים היטב, מחזירים לסיר ומבשלים עד להסמכה (82 מעלות).
3. מורידים מהאש, מוסיפים את הג'לטין.
4. יוצקים מעל השוקולדים, ממיסים וממתינים לצינון.
5. מעבירים לשק זילוף.

מוס שוקולד מוקצף

– 150 גרם שוקולד לבן.
– 50 גרם שוקולד חלב.
– 250 שמנת מתוקה.
– 200 גרם שמנת מוקצפת.

אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד, מרתיחים במקביל שמנת ושופכים על השוקולד.
2. מצננים שעה במקרר\בחוץ.
3. מוסיפים את השמנת המוקצפת לתערובת בקיפול עדין.
4. מעבירים לשק זילוף.

הרכבה

>> בכל כוס מזלפים קרמו שוקולד, מעליו את המוס המוקצף ומסיימים בקרמבל.
>> ניתן לקשט באבקת זהב אכילה.
>> לצנן לפני ההגשה.

אהבתם? יצא טעים? מוזמנים לשתף אותי ואת החברים !

תפריט ראשי