לפרטים ולהזמנות:
חפשו אותנו ב-
צור עימנו קשר

סדנאות אפייה ליום גיבוש לעובדים

ארגונים רבים כבר מזמן הבינו שההון האנושי הוא הדבר החשוב בארגון ויש להשקיע בו, כאשר מטפחים את העובדים התועלת הן לארגון ולמנהליו והן לעובדים היא רבה וחשובה עד מאוד, אחד הדרכים לתגמל את העובדים היא לארגן יום גיבוש לעובדים, ישנם מגוון רחב של פעילויות בימי גיבוש וכל פעם מחדש מחפשים משהוא קצת שונה ואטרקטיבי שלא עשו אותו קודם הפתרון סדנאות אפייה ליום גיבוש לעובדים.

יתרונות שילוב סדנאות אפיה ביום גיבוש

כשר מחפשים פעילות עבור ורעיונות עבור ימי גיבוש ויש מספר יתרונות בהחלטה לשלב סדנת אפיה ביום הגיבוש לעובדים, ראשית זוהי פעילות שונה ומקורית אשר יש בה ערך מוסף לכולם כל משתתף יוצא עם ידע בנושא האפייה שאותו יוכל ליישם אם ירצה בעתיד,  זוהי דרך נפלאה לצאת מהשגרה שבעבודה היום יומית, לצאת למשהו שונה מהעיסוק הרגיל, לשחרר מתחים ולחצים שבסופו מקבלים מוצר טעים, זו הזדמנות לתת לעובדים ליהנות בעשיה שונה ביחד ולחזור עם אנרגיות מחודשות וחוויות נעימות לעבודה.

סדנת בישול היא מסגרת השמה את העובדים במרכז, היא מאפשרת לכולם השתתפות פעילה, תוך כדי כך נוצרות חברויות ואינטראקציה בין העובדים שכן היא מבוססת על שיתוף פעולה בין המשתתפים.

למעשה דברי אפיה הם משהו שכולנו אוהבים ובקלות יכולים להתחבר לעשיה המשותפת שבסופה ליהנות ממאפים טעימים.

מה חשוב לבדוק לפני שמזמינים סדנת אפיה?

לפני שמזמינים סדנת אפיה יש לבדוק מספר דברים, ראשית מיקום הסדנא האם יש מספיק מקום לכל המשתתפים, האם שטח העבודה מספיק גדול האם יש תנור מתאים? חשוב להתייחס לקהל היעד מי אמור להשתתף בסדנה על מנת להימנע ממצבים לא נעימים כלומר חשוב לבדוק לדוגמה האם אנשים אלרגיים למוצרים מסוימים או מקפידים על תזונה ללא גלוטן , חשוב לבדוק את החברה המפיקה את האירוע לוודא שהם יספקו את השירות הטוב ביותר את המדריכים המנוסים את חומרי הגלם, הכלים והציוד הנדרש החשובים כל כך להצלחת יום הגיבוש לעובדים, רצוי לבדוק את הרמה של הסדנה יש רמת אופים מתחילים או מתקדמים, בדקו חוות דעת על החברה המארגנת את יום הגיבוש לעובדים

יתרונות סדנת אפייה ביום גיבוש לעובדים אם זה ברחבי הרשת או תשאול קולגות אשר בצעו את הפעילות.

סוגים של סדנאות אפיה המתאימים ליום גיבוש לעובדים

יום גיבוש לעובדים יכול להתקיים בסטודיו, בבית של אחד העובדים או אפילו במקום העבודה, מגוון האפשריות באפיה הוא רחב ניתן לבחור את סוג הסדנא אם זו אפיית לחמים מיוחדים, קינוחים, בורקסים, מאפים שונים, אפיה של תזונה בריאה, אפיה בסגנון איטלקי, צרפתי או כל סגנון אחר מרחבי העולם שאתם אוהבים לאכול.

ניתן להפיק את יום הגיבוש בסגנון תכנית ראליטי כמו מאסטר שף שיהיו בה תחרויות בין קבוצות.

תפריט ראשי