לפרטים ולהזמנות:
חפשו אותנו ב-
צור עימנו קשר

גיבוש צוותים באמצעות אוכל

בישול ואפייה הם יותר מאשר סתם למלא את הבטן – מדובר בבילוי זמן שמותיר אחריו רגעים בלתי נשכחים במהלכם עבדתם יחדיו והצלחתם להכין ארוחה או קינוחים מפנקים ומיוחדים. זו הזדמנות מעולה לגבש את הצוות בעזרת אוכל וצחוקים ולהשתמש בחוויה במטבח כדרך נפלאה ליצירת חיבורים בין אנשי הצוות ולחיזוק המורל שלהם.

בחרו באתגר המתאים לכם!

אם אתם מחפשים ימי גיבוש לעובדים בסגנון ייחודי, אתם מוזמנים להתאים אישית את אירוע גיבוש הצוות שלכם. כלומר, מתוך מגוון של תכניות וסדנאות בישול או אפייה, שתציע לכם החברה שתפיק עבורכם יום גיבוש לעובדים, תוכלו לבחור את הסדנה החווייתית והטעימה המתאימה במיוחד לצוות שלכם. הפקת אירועי חברה, המתבססת על הרעיון – לבשל, לאפות וליצור חיבורים בין כל האנשים (כל אחד עם האישיות והמזג המיוחדים לו) – תוכל להבטיח לכם דרך מהנה לבניית צוות, מתובלת ביום כיף טעים ומהנה.

מבשלים, אופים ומתגבשים…

פעילות במטבח, במסגרת יום כיף לקבוצות עובדים, מעודדת את המשתתפים לבחון מחדש את הרגלי העבודה שלהם עצמם, מנקודות מבט אחרות. למשל, בחינה של כול מה שקשור לשיתופי פעולה. מטרתה של פעילות זו היא לספק לצוות סביבה מהנה וחיובית שתצליח לחזק את שיתופי הפעולה, להעלות את המורל, וליצור אווירה שתאפשר לכולם לעבור חוויה מהנה. סדנאות האוכל, המיועדות לבניית צוות ולתכנון ימי גיבוש לעובדים, מתקיימות בחלל מאובזר, והן מבטיחות נגישות לכול רמות המיומנויות הקולינריות המאפיינות את צוות העובדים שהגיע לסדנה. הפעם, נתמקד בסדנת אפייה וקונדיטוריה.

איך מתגבשים במהלך סדנת אפייה?

אם סדנת אפיה היא זו המתאימה ביותר ליום כיף לצוות העובדים שלכם, קרוב לוודאי שתחפשו קונדיטורית מקצועית שתוביל את סדנת האפייה בנועם ובתבונה, עד לסיומה המוצלח והמתוק. סדנת האפייה אמורה לגייס את כל העובדים לחוויה מחוץ לקירות המשרד, למשימה כיפית ומיוחדת, שתוכל לתרום רבות לצוות:

א. לחזק את מערכות היחסים בין חברי הצוות, שיזכו להכירו זה את זה מחדש, בדרכים שלא היו אפשריות בשגרת העבודה היומיומית.
ב. להעלות את מצב הרוח של העובדים. העלאת המורל תורמת להעלאת שביעות הרצון. וכאשר העובדים יחזרו למשרד, המורל הגבוה יעזור לכולם לשנס מותניים כדי להשיג את יעדי הארגון, ולהציע עבודה יעילה ופורייה יותר.
ג. לעודד עבודת צוות המסתמכת על שיתוף פעולה. סדנה לגיבוש עובדים מאפשרת לכול אחד מאנשי הצוות ליהנות משיתופי פעולה עם העמיתים לעבודה, כמו גם לחוות את ההישגים שניתן להשיג כאשר משתפים פעולה. כל התחושות החדשות הללו, יבואו לביטוי גם במקום העבודה, כשיחזרו למחרת הסדנה, למשרד.

למה לצפות מסדנת אפייה?

  • סדנת אפיה וקונדיטוריה עשויה להימשך כ-5 שעות.
  • יום הגיבוש אמור להתקיים במטבח מאובזר שכולל את כל החומרים, המתכונים, המכשור והציוד הנדרשים לאפייה מושלמת.
  • במהלך הסדנה, כל עובד שלכם יחווה לא רק יום גיבוש מקורי ונחמד עם עמיתיו, אלא יזכה גם בטיפים חשובים שיתרמו להצלחת המאפים.
  • תוכלו לתכנן את מבנה הסדנה, כך שיותאם אישית לצרכים שלכם, כלומר, תוכלו לבחור בין:
    – סדנה מעשית ומורכבת יותר.
    – סדנת הדגמה שבה הקונדיטורית מדגימה לנגד עיניכם את הליך האפייה, ומזמינה אנשים מתוך הצוות לסייע לה בשלבי ההדגמות השונים.
  • בכול סוג של סדנת אפייה שתבחרו, מובטח לכם ליווי אישי ומקצועי, ומענה על כל שאלה וסוגיה שמתעוררת במהלך הסדנה ולאחריה.
  • סדנת אפיה מקצועית משמעותה – שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, כגון: סוגים שונים של מחיות פרי – כאשר כל מחית מבוססת על פרי טהור בלבד; תמצית וניל מדגסקר; שוקולד בלגי, קקאו טהור וכו'.
  • דוגמאות למספר סדנאות, מתוך שפע של אפשרויות, שיאפשרו לצוות שלכם להתנסות בשיתופי פעולה ידידותיים ומקצועיים, באווירה של כיף:
    1. סדנת קינוחים אישית
    2. סדנת עוגיות
    3. סדנת עוגות גבינה
    4. סדנת שמרים למתקדמים
    5. סדנת פטיפורים
    6. סדנת עוגות שוקולד
    7. סדנת אפייה מלוחה

לסיום, בחירה בגיבוש צוותים דרך האוכל, והפעם סדנה המתמקדת באפייה, מזמנת לצוות שלכם לגלות את התפיסה המעניינת, לפיה האפייה היא עיסוק באומנות המשלבת יופי, צבע, מרקם וטעם בביס אחד. כפי שסדנה לגיבוש צוות, משלבת את אומנות יצירת מערכות היחסים, שיתופי הפעולה, הנאמנות, הפריון והייעול במהלך סדנת אפייה אחת.

תפריט ראשי